Login
 
Page 10 of 11 
 
 03-13-2018 09:51 PM
 bolthead
 
Seems like low signal or heavy congestion (both which yield slow data speeds) really impacts the call quality of VoLTE
 
 03-13-2018 10:24 PM
cali_stud
 
Originally posted by bolthead:
Seems like low signal or heavy congestion (both which yield slow data speeds) really impacts the call quality of VoLTE


i had a cellspot and the wifi router and t mo was still slow
 
 03-14-2018 03:08 AM
 GusHerb94 
 
Chicago is worse off than it was a few months ago. Didn't go downtown though just south side and near south loop/Chinatown. The speeds started to balance out then flip as I got further into the suburbs. The last few were closer to home where Verizon has some saturation going on.
https://imgur.com/a/dItTh
 
 03-14-2018 12:33 PM
cali_stud
 
Originally posted by GusHerb94:
Chicago is worse off than it was a few months ago. Didn't go downtown though just south side and near south loop/Chinatown. The speeds started to balance out then flip as I got further into the suburbs. The last few were closer to home where Verizon has some saturation going on.
https://imgur.com/a/dItTh


not bad for t mo i could not even hit 1 meg speeds
 
 03-14-2018 03:12 PM
 formercanuck 
 
Originally posted by GusHerb94:
Chicago is worse off than it was a few months ago. Didn't go downtown though just south side and near south loop/Chinatown. The speeds started to balance out then flip as I got further into the suburbs. The last few were closer to home where Verizon has some saturation going on.
https://imgur.com/a/dItTh


I'd have you check on a couple of things, but it probably won't help much:
1. Run cell mapper - it will show you 'where' the cell you are connected to actually is.
2. Can you see how many channels that you are connected to ? I.e. band 4 15x15 is shown, but ... do you also have band 2 or band 12 ?

I know that back in January when I flew through ORD, service was pretty bad.
DTW = 150Mbps on band 4 20x20 only!
ORD = almost unusable on band 4 15x15 + band 2 10x10 (I think)
 
 03-20-2018 12:58 PM
 bolthead
 
Things haven't improved over past few weeks. EDGE signal is stronger so calls work ok but data is useless

157089
157090

1/2 mile west I finally got useable 4G but pretty slow

157091

3 miles outside of problem area was back to normal

157092

157093
 
«Previous | Next»
 
Share
TwitterFacebookMySpacedeliciousGoogleDiggreddit

Powered by:
WiForums
version 4.1.9F
WiForums.net


Copyright 2011, Thaddeus Clarke Jr.